Nissan Interstar-e

Elektromos változatban is kapható a Nissan új furgonja

2024. február 16. zöldjárműipar.hu 0

A Nissan Interstar a különböző formájú és méretű vállalkozások sokrétű és egyedi igényeihez igazodva a hatékonyságot, a rátermettséget és az ügyfelek jólétét helyezi előtérbe.  Az Interstar 5 év vagy 160 ezer kilométeres garanciával rendelkezik, az Interstar-e akkumulátorára pedig 8 év vagy 160 ezer kilométer a garancia.

Nissan Townstar

Három villanyautót jelölt a Nissan

2023. augusztus 1. zöldjárműipar.hu 0

A Nissan márka hazai importőre, a Grand Automotive Kft. négy modellt, a régen várt Ariya elektromos SUV-t, a Townstar EV modellcsalád furgonját, illetve kombiját, valamint a tavaly teljesen megújuló X-Trail szabadidő-autót jelölte.

Nissan Townstar

Bemutató: Nissan Townstar electric

2023. március 20. zöldjárműipar.hu 0

Visszatér a Nissan az elektromos kishaszonjármű-piacra, a nálunk is ismert és kedvelt e-NV200 városi terítőnek megjött az utódja, a Townstar EV. A Nissan kisáruszállítóját Párizsban tettük próbára.

Nissan Ariya

Vezettük: Nissan Ariya

2023. február 17. zöldjárműipar.hu 0

Pár napig tesztelhettem csupán az Év Zöldautója 2023 díjra jelölt Nissan Ariyát, ami nem volt elég arra, hogy teljes képet kapjak róla, de arra pont elegendő volt, hogy megállapítsam: baromi jó villanyautót gyártottak a japánok.

Nissan Leaf

Belehúz a Nissan

2021. december 1. zöldjárműipar.hu 0

A Nissan Motor a következő öt évben 17,6 milliárd dollárt fordít új elektromos autómodellek gyártásba állítására és a jelenleginél olcsóbb, de nagyobb hatékonyságú akkumulátorok kifejlesztésére – áll a japán cég tervében.

Napelemes autótöltő létesült az Óbudai Egyetemen

2021. január 22. zöldjárműipar.hu 0

Az Óbudai Egyetemen, nemzetközi szinten is egyedülálló módon napelemes töltőállomást helyeztek üzembe január 15-én. A k+f projektet az Európai Unió szervezete, az EIT Urban Mobility támogatta. A fejlesztés révén az Egyetem hallgatói értékes szakmai-gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek. Az innováció rendkívül gyorsan, négy hónap alatt valósult meg.

Nissan Leaf e+ teszt: megéri az erősebb?

2021. január 17. zöldjárműipar.hu 0

Téli teszten bizonyította be a Nissan Leaf, hogy jobban járunk, ha az olcsóbb, bőséges állami támogatással megfejelt alapverziót választjuk. A 40 kilowattórás Leaf igazi városi villanyautó, sok örömmel. A nagyobb akkus, erősebb Leaf e+ nem jobb annyival, amennyivel drágább.