Solaris

Több milliárdos fejlesztés Mátészalkán

2023. október 3. zöldjárműipar.hu 0

Uniós pályázat segítségével több mint 2,5 milliárd forint értékű energiahatékonysági fejlesztést hajtott végre a napelemes kiserőművek fejlesztésével, kivitelezésével és karbantartásával foglalkozó Solaris EPC Kft. Mátészalkán – közölte a cég.

Moon

Buszok töltésére is alkalmasak a Moon töltők

2023. augusztus 30. zöldjárműipar.hu 0

Tisztán elektromos MAN csuklós busz töltését tesztelték augusztus elején a Porsche Hungaria budaörsi Innovációs és Tréning Centrumában (ITC). A teszt során a Moon töltő kiválóan teljesített: a töltési hatékonyság buszok esetében is ugyanolyan magasfokú volt, mint a személyautóknál. 

BMW

A jövő városi parkolóinak előfutárát alakította ki a BMW Magyarország

2023. június 1. zöldjárműipar.hu 0

Az autóipar teljes átalakulásának időszakában a bajor prémiumgyártó számos olyan, a mobilitás új korszakát kiszolgáló megoldást fejleszt és tesztel, amelyek a későbbiekben széles körben is elősegíthetik a kényelmes és fenntartható közlekedést. A BMW Group Magyarország ennek jegyében most a vecsési telephelyén alakított új parkolót a Parkl Digital Technologies parkolás és töltésszolgáltatóval.

Elektromos töltőket telepít a Vantage Towers

2022. május 19. zöldjárműipar.hu 0

A Vodafone leányvállalata, a Vantage Towers Magyarország Zrt. az Elektromotive Hungária Kft. együttműködésével első körben országszerte 38 bázisállomáshoz mintegy 60 elektromos töltőállomást telepít a következő egy évben – jelentette be Budai J. Gergő, a Vantage Towers elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón Etyeken, ahol bemutatták a bázisállomáshoz telepített töltőt.

Jönnek az villanykamion-töltők

2021. július 15. zöldjárműipar.hu 0

Három nagy európai haszongépjármű-gyártó, a Daimler Trucks, az AB Volvo és a Traton közös vállalatot alapít nagy hatótávú elektromos buszok és kamionok töltőhálózatának kiépítésére.