Quantcast
Nincs fennakadás Debrecenben • ZÖLDJÁRMŰIPAR.HU

Nincs fennakadás Debrecenben

Folyamatosan épül a Semcorp debreceni gyára – erősítette meg a cég, cáfolva ezzel azokat a híreket, miszerint felfüggesztik a debreceni projektet.

Azt írták, hogy jó úton halad a debreceni gyártóüzem építése, sem a tervekben, sem az ütemezésben nem történt változás. A debreceni déli ipari park építkezésén rohamosan folynak a munkálatok, a termelés várhatóan 2023 első negyedévében indul meg.     A közlemény szerint „semmi alapja nincs azoknak a meg nem erősített híreknek, amelyek szerint a Semcorp felfüggeszti debreceni projektjét. Ügyfeleink izgatottan várják magyarországi gyártókapacitásunk elindulását, csapatunk és partnereink pedig mindent megtesznek azért, hogy ez a meghirdetett terveink és ütemezéseink szerint megvalósuljon” idézi a közlemény James Shih-t, a Semcorp globális projektekért felelős igazgatóját. A vezető közölte: az építkezés mellett jelentős előrelépést értek el a munkaerőfelvétel terén is. „Szorosan együttműködünk a helyi hatóságokkal, és továbbra is így fogunk dolgozni” – jelezte.

A kínai vállalat 2020 novemberében jelentette be 183 millió eurós projektjét, és hat hónappal ezelőtt kezdte meg az építkezést Debrecenben.

Legyen tiéd az első hozzászólás

Hozzászólás

Az email címed nem fog megjelenni.


*