BYD

Duplázott a BYD

2023. november 29. zöldjárműipar.hu 0

Kína vezető elektromosautó-gyártója, a BYD csaknem megduplázta adózott eredményét az idei harmadik negyedévben, amikor több mint harmadával nőtt a bevétele éves összevetésben.

BYD

Rekordot ért el a BYD

2023. november 23. zöldjárműipar.hu 0

A BYD, az új energiákkal hajtott járművek (NEV) új rekordot ért el: 2023 októberében immár a hatodik egymást követő hónapban hozott rekordszintű eladási eredményeket.

BYD

Megkezdődött a BYD-k forgalmazása Magyarországon

2023. október 25. zöldjárműipar.hu 0

A BYD (Build Your Dreams), a konnektorról tölthető (NEV) autók világelső gyártója és az akkumulátorgyártás meghatározó szereplője szerződést kötött első két márkakereskedő partnerével Magyarországon. A Wallis Motor – az AutoWallis csoport tagja – Dél-Pesten, míg a Duna Autó Észak-Budán nyit bemutatótermet, ahol a BYD elektromos autóinak európai kínálatát mutatják majd be. Magyarország egy fontos piac, hiszen a vállalat 2017 óta rendelkezik elektromos buszgyárral Komáromban.

BYD

Pénzt locsol az elektromosautó-piacra a kormány

2023. október 20. zöldjárműipar.hu 0

A kormány novemberben 60 milliárd forintos programot indít az elektromos autók elterjedésének támogatására, ebből egyrészt a töltőhálózatot fejlesztik, másrészt kedvezményt nyújtanak elektromos járművek vásárlására – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kínai Sencsenben.

BYD

Duplázott a BYD

2023. június 12. zöldjárműipar.hu 0

Közel megduplázta forgalmát és ötszörösére növelte a nyereségét az első negyedévben az elektromos autókat gyártó kínai BYD vállalat.

BYD

Élre tör a BYD

2022. december 5. zöldjárműipar.hu 1

A BYD (Build Your Dreams) megelőzte a Volkswagent, mint Kína legkelendőbb márkája novemberben. A fordulat rávilágít a világ legnagyobb autópiacán a tradicionális márkákra nehezedő nyomásra.

Elektromos busszal szállítják a dolgozókat

2022. szeptember 22. zöldjárműipar.hu 0

Dolgozókat szállító elektromos autóbuszt állítanak tesztüzembe a Mátrai Erőmű térségében – jelentette be a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkára a Mátrai Erőmű előtt, a járművet bemutató sajtóeseményen.